Potilaalle
11.12.2020

Anjan vinkit joulutunnelman saavuttamiseen

Päivä päivältä joulu lähenee. Poikkeusaikana joulutunnelmaan pääseminen saattaa erota perinteistä. Anjan väki valmistautuu jouluun varmistamalla turvallisen lääkehoidon annosjakelua käyttäville. Kokosimme myös oman vinkkilistamme juhlatunnelmaan virittäytymiseksi.

Anjan vinkit joulutunnelman saavuttamiseen

Tänä vuonna joulu saattaa olla monilla hyvin erilainen, kuin aiempina vuosina. Korona rajoittaa mahdollisuutta kokoontua suurin joukoin, mutta noudattamalla ohjeita torjumme viruksen leviämistä. Annamme kukin omalla panoksellamme lahjan yhteiselle hyvälle ja terveelle tulevaisuudelle. Poimi Anjan jouluvinkit ja tee tästäkin joulusta ikimuistoinen.

Nostalgiaa menneiltä vuosilta
Mikäli olet vanhempien joulukalenteriohjelmien ystävä, saat hyvän mielen katsomalla Yle Areenasta Histamiinin joulukalenterin. Kannattaa myös virittää radio joulumusiikkia soittaville kanaville.

Muista lähimmäistä kortilla
Musiikin soidessa taustalla on mukava puuhastella. Laita joululaulut soimaan ja askartele joulukortteja tutuille. Millaisia materiaaleja löydät kotoa ja pihamaalta? Yllätä läheisesi kierrätysmateriaalikorteilla.

Hyödynnä esimerkiksi vanhat nauhat, lehtileikkeet, pihalta löytyneet kepit sekä kävyt, napit ja kakkupaperit luodaksesi ihanan persoonallisia joulukortteja. Unohda kaikki ennakkoluulot, miltä joulukortin tulisi näyttää ja anna luovuutesi kukkia.

Maistele joulun makuja uudella twistillä
Epätavallisena jouluna on aika tehdä jouluherkuistakin hieman epätavallisia: lisää joulutorttuihin leipäjuustoa, tee piparit vaaleaan taikinaan tai kokeile glögijuustokakkua vegaanisena.

Monet lehdet ja verkkosivustot ovat pullollaan jouluklassikoiden ohjeita uusilla makumaailmoilla. Jokaisen mieltymyksiin sekä ruokavalioon löytyy varmasti jotain.

Anna asunnon loistaa
Vuoden pimeimpään aikaan on ihanaa vuorata tupa jouluvaloilla. Mikäli perinteiset kynttilät tuntuvat arveluttavilta, ovat erilaiset led-valoköynnökset ja -kynttilät turvallinen sekä energiatehokas valinta.

Joulu tulee, oli siivottu tai ei
Välillä saattaa tuntua, etteivät tunnit vuorokaudessa millään riitä saamaan kaikkia jouluvalmisteluita ajoissa valmiiksi. Annosjakelu vapauttaa lääkkeiden jakamisesta aikaa muihin askareisiin, mutta muista, että joulu tulee, suursiivosit tai et. Anjan tiimissä totesimme Marttojen ohjeen hyväksi – ei kannata siivota jouluksi kaappeja, ellei aio juhlia niissä.

Maailma ei kaadu, vaikket tänä vuonna tekisi ylipäätään mitään valmisteluja. Ota hyvällä omallatunnolla iso kuppi glögiä ja valloita sohvannurkka uutuusdekkarin kera.

Ihanaa joulua jokaiselle toivottaa Anjan väki!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake