Whisper MDD muistuttaa lääkkeistä

Anja ja Whisper MDD huolehtivat, ettei lääkkeenotto unohdu

Yleisin syy lääkkeiden ottamisen unohtamiseen on tahaton unohtaminen. Anja ja Whisper MDD -muistuttaja parantavat yhdessä potilas- ja lääketurvallisuutta annostelemalla lääkkeet valmiiksi annospusseihin ja muistuttamalla lääkkeiden oton aikaan.

Laite muistuttaa valolla ja äänellä

Whisper muistuttaa lääkkeenotosta ja seuraa käyttäjänsä lääkkeenottoa hälyttämällä väsymättömästi valolla ja äänellä, kun on aika ottaa lääkeannos. Käyttäjä ottaa lääkeannoksen ja kuittaa hälytyksen laitteen ainoasta painonapista. Whisper rekisteröi kuittauksen. Kuittaustietoa voidaan käyttää lääkkeen oton seurannassa ja suunnittelussa.

Whisper on erityisesti ikäihmisille Suomessa suunniteltu design-tuote, joka sisältää useita käyttövarmuutta parantavia innovaatioita.

Palvelun käyttö on helppoa

Palvelun käyttö ei vaadi käyttäjältä erikoistaitoja. Riittää kun hälytinlaite pidetään kuivana ja säilytetään paikassa, josta hälytysääni kuuluu käyttäjälle.

Whisper voidaan kiinnittää klipsistään annosjakelupusseihin tai niiden säilytyslaatikkoon, jääkaapin seinään, seinäkalenteriin, ottaa mukaan taskuun annospussin kanssa tai käyttää avaimenperänä. Käyttötapoja on yhtä monta kuin käyttäjiä!

Lataa esite