Hae meille töihin

Hae meille töihin

Annosjakelutyöntekijä PharmaServicen ANJA-annosjakelupalveluun

Etsimme PharmaServicen ANJA-annosjakelupalveluumme tuntityöntekijöitä. Tuntityöntekijänä Pharmaservicellä pääset muun muassa tarkastamaan annosjakelupusseja sekä purkamaan lääkepakkauksia. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Tule tekemään kanssamme töitä merkityksellisten työtehtävien pariin!

Tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevan näkymän koko toimialalle. Yrityksemme tarkoitus on ”Health for life”. Painotamme kulttuurissamme avoimuutta ja yhteistyötä. Tuemme ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja yhteisöistä, joissa toimimme. Viihtyäksesi meillä sinun täytyy olla avoin, aloitekykyinen ja vastuuntuntoinen – vastavuoroisesti me autamme sinua kehittämään vahvuuksiasi. Vaalimme avoimuutta, aloitteellisuutta, vastuunkantoa ja yhteistyötä.

Hae meille töihin seuraamalla työpaikkailmoittelua barona.fi-sivuilla.

PharmaService
PharmaService Oy on koneellisen annosjakelun asiantuntija ja apteekkien yhteistyökumppani. Anja on PharmaServicen kehittämä ja tuottama palvelu lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun. Palvelu parantaa potilaan lääkitysturvallisuutta. PharmaService on alansa edelläkävijä annosjakelupalvelun laadun, tilausprosessin ja markkinoinnin saralla. PharmaService Oy on osa Oriola Oyj konsernia.

Oriola
Oriola on suomalainen pörssiyhtiö ja vahva lääkealan asiantuntija. Suomessa Oriolalla on yli 70 vuoden kokemus lääkejakelusta, ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä kuluttajiin
ainutlaatuisella tavalla. 4 300 työntekijäämme edistää ihmisten ja eläinten hyvinvointia. Toimitamme lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet turvallisesti ja asiakasystävällisesti niin apteekeille, eläinlääkäreille, vähittäiskaupan toimijoille kuin verkkokaupan ja annosjakelun kautta kuluttajille. Asiantuntijapalvelumme tukevat lääkeyrityksiä koko tuotteen elinkaaren ajan.