Ammattilaiselle, Farmaseutille
5.2.2019

Ammattilainen: Rekisteröidy Anjan Ammattilaisnettiin ja voita Myssyfarmin myssy!

Olethan apteekki- tai hoiva-alan ammattilainen jo rekisteröitynyt Ammattilaisnettiin? Jos et, kannattaa rekisteröitymässä käydä heti, sillä arvomme kaikkien Ammattilaisnettiin kirjautuneiden kesken ihanan Myssyfarmin Muffi Onni -myssyn maaliskuun alussa.

Ammattilainen: Rekisteröidy Anjan Ammattilaisnettiin ja voita Myssyfarmin myssy!

Rekisteröitymään Ammattilaisnettiin pääset tästä.

Anjan Ammattilaisnetti on oiva apu Anjan ja annosjakelun parissa työskentelevien arkeen. Ammattilaisnetistä löydät paljon lisää tietoa annosjakelusta sekä Anjan materiaaleja työsi tueksi. Rekisteröitymisen yhteydessä kannattaa tilaa Anja-uutiskirje, jonka avulla pysyt ajan tasalla tulevista kisoista sekä muista annosjakeluun liittyvistä teemoista.

Pehmoinen palkinto

Rekisteröitymiskisan palkintona on pehmoinen harmaa Muffi -myssy. Myssyfarmi on Varsinais-Suomessa toimiva yritys, jossa pöytyäläiset myssymummot kutovat käsityönä paikallisista lampaista saadusta villasta myssyjä. Jokaisen myssyn mukana kerrotaan, kuka on tehnyt myssyn. Lämmin villamyssy on täydellinen päähine pakkasen purressa! Palkinnon arvo on 77 euroa. Myssyfarmista voit lukea lisää täältä.

Rekisteröitymään Ammattilaisnettiin pääset tästä. Rekisteröitymiskisa on käynnissä helmikuun loppuun asti.

Samalla kun osallistut arvontaan, hyväksyt myös arvonnan säännöt.

Vastaa myös Anja-kyselyyn!

Samalla kun rekisteröidyt Ammattilaisnettiin, voit vastata Anja-kyselyyn, jossa palkintona on upouudet Näkymätön Ninni -muumimukit!

Arpaonnea!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake