Ammattilaiselle, Farmaseutille
29.1.2019

Ammattilainen: Tavataanko? Messukausi käynnistyy heti helmikuun alussa!

Tammikuu on pian voitettu ja helmikuu on uusien kohtaamisten kuukausi! Anja vierailee ammattilaisille suunnatuissa tapahtumissa ympäri Suomea koko kevään, helmikuussa messukauden ensimmäisinä pysäkkeinä toimivat Oulu ja Helsinki.

Ammattilainen: Tavataanko? Messukausi käynnistyy heti helmikuun alussa!

9.2. Pohjolan Apteekkipäivä, Oulu

Helmikuun toisena lauantaina Hotelli Lasaretti Oulussa täyttyy apteekkialan ammattilaisista, kun Pohjolan Apteekkariyhdistys ja Tamro järjestävät Pohjolan Apteekkipäivän.

Pohjolan Apteekkaripäivä on koulutustilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki apteekkialan ammattilaiset. Vuoden 2019 koulutus kietoutuu tiiviisti ”Turvallinen tulevaisuuden apteekki” -teeman ympärille. Luvassa on ohjelmaa muun muassa lääkeväärennöksistä, apteekkien turvallisuudesta ja työturvallisuudesta.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös näyttely, josta löydät Anjan. Koneellinen annosjakelu kytkeytyy läheisesti potilas- ja lääketurvallisuuteen, tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme!

Lue lisää tapahtumasta täältä.

12.2. Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma, Helsinki

Upeissa puitteissa Finlandia-talolla Helsingissä järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen paikkaan vanhustyön ammattilaiset. Tapahtuma sisältää monipuolista ohjelmaa ja huippuesiintyjiä, joiden avustuksella syvennytään vanhustyön, kotihoidon ja soten kiinnostavimpiin aiheisiin.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään kattava vanhustyöalan näyttely. Annosjakelu on tiivis osa monen vanhusalalla työskentelevän arka jo nyt ja muuttuu jatkuvasti merkittävämmäksi osaksi kuntien kilpailutusten myötä. Tule keskustelemaan ja oppimaan uutta koneellisesta annosjakelusta Anjan messupisteelle.

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumasta löydät lisää täältä. Tapahtuma jatka matkaa maaliskuussa Tampereen kautta Ouluun. Anjan voi tavata myös siellä!

 

Tervetuloa, jäämme odottamaan innostuneena kohtaamisiamme ja kinkkisiä kysymyksiänne annosjakelusta!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake