Ammattilaiselle, Farmaseutille
19.11.2018

Ammattilainen: Viisi ideaa apteekkiin – somistuskisan voittajat valittu!

Käynnissä ollut somistuskisa keräsi kivoja ajatuksia siitä, miten apteekin ilmettä voi piristää! Kokosimme muutamia helppoja ideoita toteutettavaksi. Arvonnassa palkintona olleet kirkasvalolamput ovat lähteneet kohti uusia koteja.

Ammattilainen: Viisi ideaa apteekkiin – somistuskisan voittajat valittu!

Viisi ideaa

1. Liikkuva kuva nappaa huomion
Syksyn varrella ammattilaisnettiin on päivitetty uusia Anja-aiheisia videoita, joita voi hyödyntää apteekkien näytöissä. Lyhyt 5 askelta Anjan asiakkaaksi -infograafi toimii kätevästi äänellä tai ilman. Viime viikolla Ammattilaisnettiin ilmestyi myös pidempi kuluttajille suunnattu Anja antaa aikaa arkeen -video, jossa pureudutaan Anjan tuomiin mahdollisuuksiin. Kaikki videot ovat ladattavissa tästä.

 

2. Anja-laatikko tuo ilmettä
Anja-laatikoita löytyy joka makuun. Eri kuoseilla varustetut laatikot ovat myös hauska sisustuselementti. Viime kesänä ihmisten suosikiksi noussut koivukuosinen laatikko on pirteä näky esimerkiksi hyllyn päällä. Myös sähäkkä pantterikuosi kiinnittää katseet. Kuosilaatikoita voi tilata täältä!

 

3. Odottavan aika ei käy pitkäksi – Anja-lehdet luettavaksi
Joskus apteekissa joutuu odottamaan ja tunnetusti odottavan aika on pitkä. Tylsyyden karkottamiseen toimivat kätevästi Anja-lehdet! Lehtiä kannattaa sijoitella penkkien lähelle, missä siihen on helppo tarttua. Syksyn Anja-lehti on ollut todella suosittu, jos apteekkinne on jakanut jo kaikki lehdet voit tilata helposti lisää täältä.

 

4. Ideoita reseptien toimituspisteille
Miltä apteekkinne reseptintoimituspisteet näyttävät? Reseptintoimitusta odotellessa on kiva kiinnittää katseensa johonkin, nämä siis kannattaa hyödyntää! Reseptipisteellä oleva juliste myös helpottaa annosjakelupalvelun esille ottoa asiakkaiden kanssa. Anjan erilaisia halstereita voit tulostaa täällä.

 

5. Jaa somessa!
Onko joskus vaikea keksiä, mitä apteekin sosiaalisessa mediassa jakaisi? Monipuolinen ja vaihteleva sisältö kasvattaa somesivustojen suosiota. Kannattaa käydä ideavarkaissa ja seuraamassa Anjan Facebook-sivulla tästä. Voit jakaa huoletta sisältöä ja ideoita oman apteekin someen. Olettehan jakaneet jo uuden ammattilaisvideon?

 

Ammattilaisnetistä löydät paljon muitakin materiaaleja, joilla voit piristää apteekkisi somistusta!

Materiaalit ovat ladattavissa ja tilattavissa. Päivitimme juuri ammattilaisnetin ladattavat materiaalit -osoita entistä helppokäyttöisemmäksi. Voimme myös räätälöidä apteekkiin omia materiaaleja. Tiedustelut ammattilaisnetin kautta!

 

Somistuskisassa arpaonni suosi tällä kertaa  Outokummun Apteekkia (vas.), Porokylän apteekkia (kesk.) ja Lapinjärven apteekkia (oik.). Palkintona olleet kirkasvalolamput ovat toimitettu apteekkeihin. Kiitos kaikille kuvansa jakaneille!

ps. Olethan ammattilainen rekisteröitynyt jo ammattilaisnettiin? Jos et, käy heti rekisteröitymässä, sillä arvomme kaikkien kuun loppuun mennessä rekisteröityneiden kesken ihanan Jokipiin Graniitti-torkkupeiton (arvo 130 €). Torkkupeiton alla kelpaa loikoilla! Rekisteröidy tästä.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake