Ammattilaiselle, Farmaseutille
7.11.2018

Ammattilaiset: Marraskuu on messukuu – tule ja tapaa meidät!

Marraskuu on vilkas messu- ja tapahtumakuukausi Anjalle. Osallistumme kuun aikana neljään hoiva- ja farmasian alan tapahtumaan. Toivottavasti tavataan!

Ammattilaiset: Marraskuu on messukuu – tule ja tapaa meidät!

6.–8.11. Turun Lääketiedepäivät

Logomossa järjestettävät kolmipäiväiset Turun Lääketiedepäivät kokoavat Suomen lääkärit yhteen. Tapahtuma tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tapahtuma on lääkärien, lääkealan ja muiden terveysalan vaikuttajien valtakunnallinen kohtaamispaikka.

Messuilla on luvassa mielenkiintoisia luentoja sekä maksuton näyttely, jossa myös Anja on mukana! Osastolla poikenneiden kesken luvassa arvonta, jossa palkintona POLAR A370 -fitnessmittari.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.

 

8.11. Kehittyvä Vanhustyö, Pori

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma on vanhustyön ammattilaisille tarkoitettuja koulutus- ja näyttelytapahtumia, joissa kuulet ja näet alan parhaita asiantuntijoita ja tunnettuja esiintyjiä. Viime vuonna tapahtumassa kouluttautui yli 300 vanhustyön ammattilaista.

Anja on tiivis osa monen suomalaisen ikäihmisen arkea, joten olemme tietenkin myös tässä tapahtumassa mukana. Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.

 

16.–17.11. Farmasian Päivät, Helsinki

Kuun puolessa välissä järjestättävät Farmasin Päivät tuovat yhteen Suomen farmasianalan ammattilaiset. Tuhannet ammattilaiset kokoontuvat Helsinkiin kahdeksi päiväksi kouluttautumaan sekä osallistumaan alan näyttelyyn.

Anja on menossa mukana osana Oriolan messuosastoa. Osastolla luvassa paljon tekemistä ja arvonta, jossa palkintona POLAR A370 -fitnessmittari!

Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.

 

20.–21.11. Profession Kotihoito & Palveluasuminen 2018, Helsinki

Keskustele. Oivalla. Inspiroidu. Vauhdikas messukuu huipentuu viikolla 47, kun Anja osallistuu Helsingissä Clarion Hotelissa järjestettävään Profession Kotihoito & Palveluasuminen 2018 -tapahtumaan. Messuilla yli 200 päättäjää kaivavat esiin ajankohtaisimmat näkökulmat vanhus-, vammais- ja mielenterveyspalveluista. Tule mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan raikkaita visioita tulevaisuudesta – alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa!

Tapahtumasta löydät lisää täältä.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake