Potilaalle
14.10.2020

Anja antaa aikaa nauttia syksystä

Syksyn taittuessa kohti talvea valon määrä vähenee. Se ei välttämättä ole huono asia, sillä päivien pimetessä voi hyvällä omatunnolla vain olla ja nautiskella. Voit huoletta nauttia vaihtuvista vuodenajoista ja niiden hyvistä puolista, kun lääkehoitosi tukena on Anja-annosjakelu.

Anja antaa aikaa nauttia syksystä

Aamulla herätessä on pimeää ja illalla töistä lähtiessäkin jo hämärtää. Monelle syksyn pimenevät illat voivat tuntua raskailta, mutta pimeydestä voi toisaalta löytää monia hyviäkin asioita.

Iltojen hämärässä on mukavaa sytyttää kynttilä jos toinenkin luomaan tunnelmaa. Samalla voi juoda kupin kuumaa teetä ja kuunnella ulkona puhaltavan tuulen ja sateen ropinaa.

Anja-annosjakelupussit tekevät syysretkestäkin huolettoman

Oma ja läheisen lääkehoidon onnistuminen on monelle huolenaihe. Syksyn väriloistosta ja hämärtyvistä illoista voi nauttia huolettomammin, jos ei tarvitse pohtia ovatko oikeat lääkkeet dosetin oikeissa lokeroissa ja onko lääkkeet muistanut ottaa oikeaan aikaan.

Anja-annosjakelu vapauttaa lääkkeiden dosettiin jakamiselta, sillä lääkkeet tulevat valmiina annospusseissa kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annospussissa olevan päivämäärän ja kellonajan avulla on helppo seurata, oletko itse tai läheisesi muistanut ottaa oikeat lääkkeet ajallaan. Anja-annosjakelun annospussit on myös helppo ottaa mukaan minne tahansa lähdetkin.

Eli ei kun retkelle kauniiseen syysluontoon ja lääkkeet mukaan reppuun, kätevästi annospussiin pakattuina!

Anja on ekologinen tapa ottaa lääkkeet

Kotona vietetään nyt entistä enemmän aikaa ja syksy usein innostaa uudistumaan. Moni käy kaappinsa läpi kertyneistä tavaroista ja vie ylimääräiset myyntiin esimerkiksi kirpputorille. Myös oman lääkehoidon voi uudistaa, tehdä helpommaksi ja samalla ekologisemmaksi.

Lääkitysturvallisuutta lisäävä Anja-annosjakelu on ratkaisu tähän.

Kun lääkkeet jaellaan annospusseihin, kotiin ei kerry turhia, käytöstä poistuneita ns. ylimääräisiä lääkkeitä.

Omaa tai läheisen lääkitystä on myös helppo muuttaa kahden viikon välein, sillä annosjakelupussit toimitetaan aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Anja-annosjakelun ansiosta hyvin pienetkin lääkeostot ovat mahdollisia, esimerkiksi uutta lääkettä kokeiltaessa.

Myös ravintolisät voidaan jakaa annosjakelupusseihin

Myös satokauden herkulliset ruoat kuuluvat syksyyn. Miltä kuulostaisi mehevä sienipiirakka tai jokin kauan uunissa hautunut lihapata? Ja jos makeahammasta kolottaa, niin omenapiirakka on taattu syksyn klassikkoherkku!

Vaikka syksyllä valmistaisikin herkkuruokia kaapin täydeltä, niin moni täydentää ruokavaliotaan ravintolisillä.

Arkea helpottavana palveluna Anja-annosjakelupusseihin voidaan jakaa reseptilääkkeiden lisäksi myös muut säännöllisesti käytössä olevat, tabletti- ja/tai kapselimuodossa olevat vitamiini- ja hivenainevalmisteet, kuten ravintolisät. Omasta Anja-apteekista voit kysyä lisää eri valmisteiden sopivuudesta osaksi annosjakelua.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake