Farmaseutille
14.2.2018

Anja apteekin apuna kilpailutuksessa

Kunnat ja kaupungit ovat muutaman vuoden aikana heränneet lääkkeiden koneellisen annosjakelun hyötyihin: palvelu säästää tutkitusti työntekijöiden aikaa ja edistää potilasturvallisuutta. Annosjakelupalveluja kilpailutetaankin tällä hetkellä aktiivisesti.

Anja apteekin apuna kilpailutuksessa

Anja haluaa varmistaa, että apteekit löytävät oikeat kilpailutukset ja pärjäävät niissä. Seuraamme tarkasti lääkehoidon koneellisen annosjakelun kilpailutuksia ympäri Suomen. Kun löydämme tarjouspyynnön, jaamme sen nykyisille Anja-apteekeille ja apteekeille, joilla ei vielä ole lääkkeiden koneellista annosjakelua käytössään.

Apteekin ei siis tarvitse liittyä erikseen Anjan kilpailutusseurantapalvelun piiriin – teemme tämän kaiken teidän puolestanne!

Osaaminen jakoon!

Miksi Anja haluaa auttaa, ja vielä ilmaiseksi?

Ensiksi, tiedämme, että tämä on apteekeille iso ponnistus. Kilpailutuksiin vastaaminen on paperisavotta, joka vaatii osaamista, tarkkuutta ja lakimiestaitoja – sekä rutkasti työaikaa.

Toiseksi, tämä kasvattaa paitsi apteekin myös Anjan mahdollisuuksia saada lisää annosjakeluasiakkaita ja/tai pitämään nykyiset asiakkaat.

Kolmanneksi, haluamme yksinkertaisesti laittaa osaamisemme jakoon! Anjalla on pitkä kokemus kilpailutuksista ja takana paljon onnistumisia. Miksi emme jakaisi hankkimaamme asiantuntijuutta apteekeille?

Anjalainen apuna paperihommissa

Anja kasvattaa apteekin menestysmahdollisuuksia kilpailutuksissa auttamalla hankintajuridiikan koukeroissa.

Lisäksi helpotamme apteekkien työkuormaa avustamalla itse tarjouksen laatimisessa. Silmämme ovat harjaantuneet löytämään pienimmätkin nyanssit tarjouksista ja tarjouspyynnöistä. Kun apuna on kokenut anjalainen, vapautuu apteekkilaisten työaikaa apteekin päivittäisten asioiden hoitamiseen.

Kilpailutusseurannan askeleet

  1. Seuraamme kilpailutuksia tiiviisti sähköisissä medioissa
  2. Tarjouspyyntö jaetaan Anja-apteekeille ja mahdollisille uusille asiakkaille (ei vielä Anja-apteekeille)
  3. Autamme apteekkia tekemään kilpailuttajalle tarkentavia kysymyksiä ja selventää hakuprosessiin tarvittavia liitteitä ja vaatimuksia
  4. Anja auttaa apteekin toiveesta tarjouksen laatimisessa
  5. Apteekki toimittaa valmiin tarjouksen eteenpäin

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Ota meihin yhteyttä!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake