Ammattilaiselle, Potilaalle
28.3.2019

Mikä uusista Anja-laatikoista on suosikkisi? Kerro ja voita Marimekon kangaskassi!

Taas on aika äänestää uutta Anja-laatikkoa! Kevät sai Anjan innostumaan ja sonnustautumaan viiteen ihanaan uuteen kuosiin. Nyt pääset vaikuttamaan, mikä laatikoista pääsee tuotantoon!

Mikä uusista Anja-laatikoista on suosikkisi? Kerro ja voita Marimekon kangaskassi!

Kevät on uuden aikaa, joten myös Anja inspiroitui kokeilemaan laatikkonsa uusia kuoseja! Viime vuonna kolmesta vaihtoehdosta suosikiksi nousi harmoninen koivukuvioinen laatikko ja sitä ennen jo ikonisen aseman saavuttanut räväkkä pantteri. Nyt sesonkilaatikot saavat uuden kaverin, mutta mikä viidestä kauniista vaihtoehdosta ilahduttaa sinua eniten?

Yksi Anja-laatikko kätkee sisäänsä kahden viikon kerta-annospussit. Pussit pysyvät laatikossa hyvässä järjestyksessä, josta lääkkeet voi ottaa aina tarvittaessa. Kaunis laatikko sopii myös erinomaisesti osaksi sisustusta, sitä kelpaa pitää esillä vaikka keittiössä!

Lehdet

Oikeasta yläkulmasta löytyvä, vaihtoehdoista värikkäin laatikko, sai nimekseen lehdet. Vauhdikas kuosi yhdistelee hauskasti eri muotoja ja värejä, luoden pirteän kokonaisuuden. Kuinka monta eri lehteä tunnistat laatikosta?

Varvut

Lehtien alta löytyy hillitympi, sievän vihreä Varvut-laatikko. Laatikko juhlistaa luontoa koristavia varpukasveja. Heleän vaaleanvihreä laatikko on ilo silmälle, tätä katselee mielellään!

Silmät

Kuvassa alimpana on suosikkilaatikko niille, jotka rakastavat vaaleanpunaista. Sievällä pohjalla kukkii mustasilmäsusannan kukinnot. Nämä kukat ovat erinomainen lisä sisustukseen, ne eivät ainakaan kuihdu!

Sini

Sini on varmasti monen suosikki! Kukkateema jatkuu myös tässä laatikossa, mutta katse hakeutuu siniseen kuvioon. Kaksivärinen laatikko on toimiva ja kaunis kokonaisuus.

Kellot

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vasemmasta ylänurkasta löytyy Kellot-laatikko. Kellot ovat kunnianosoitus suomalaiselle kesäluonnolle. Laatikossa seikkailee ihastuttavat pastillisävyiset kukat ja lehdet. On joukkoon eksynyt yksi sudenkorentokin!

 

Mikä uusista kuoseista on sinun suosikkisi? Äänestä Facebookissa, eniten ääniä saanut laatikko pääsee tuotantoon!
Arvomme kaikkien Facebookissa kommentoineiden kesken suloisen Marimekon Pieni Unikko -kangaskassin. Palkinnon arvo noin 27 euroa. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookissa olevaa julkaisua 14.4. asti.

 

P.S. Olethan ottanut Anjan Facebookin jo seurantaan? Jaamme Facebookissa ajankohtaista tietoa annosjakelusta, hyvinvoinnista ja monesta muusta kiinnostavasta teemasta. Julkaisemme joka kuukausi uuden arvonnan, jossa on huippupalkinnot! Käy seuraamassa heti.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake