Farmaseutille
18.4.2019

Tavataanko? APTEEKKARI 2019 -tapahtuma ensi viikolla

Pääsiäisen rentouttaneita mieliä hemmotellaan ensi viikolla, kun Apteekkariliiton vuoden päätapahtuma kokoaa apteekkarit ja proviisorit kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Tavataanko? APTEEKKARI 2019 -tapahtuma ensi viikolla

APTEEKKARI 2019 25.–26.4.2019, Helsinki

Huhtikuun viimeisenä torstaina ja perjantaina Apteekkariliiton tapahtuma kokoaa yhteen yli puolet Suomen apteekkareista sekä parisataa proviisoria Helsingin Messukeskukseen.

APTEEKKARI 2019 -koulutustapahtumassa on seminaareja, paneeleita sekä näyttely, joissa syvennytään päivän polttaviin puheenaiheisiin. Tapahtumassa on katse vahvasti tulevaisuuteen, luvassa on keskustelua muun muassa apteekkialan muutostrendeistä ja kehittämisen suunnasta tulevalla vaalikaudella, ketjuttamisen uhista ja mahdollisuuksista sekä apteekin johtamisesta.

Anja mukana näyttelyssä

Kiinnostavien seminaarien ja keskusteluiden lomassa kannattaa poiketa näyttelyyn, jossa esitellään lääke- ja apteekkialan trendejä juuri nyt. Anja on tuttuun tapaan mukana näyttelyssä osana Oriolan osastoa.

Tervetuloa keskustelemaan tulevaisuudesta sekä annosjakelun mahdollisuuksista kanssamme. Osastolla on luvassa myös pientä kotiin vietävää, joten tulethan poikkeamaan!

Tapahtumaan ja sen ohjelmaan voi tutustua tarkemmin Apteekkariliiton sivuilla.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake