Ammattilaiselle, Farmaseutille
22.8.2019

Tavataanko? Syyskausi starttaa Oriola Road Show’n ja Kuntamarkkinoiden merkeissä

Syyskuun tullen on aika pakata tavarat autoon ja huristella tapaamaan teitä! Annosjakelu ja erityisesti vanhustenhoito ovat puhuttaneet koko vuoden niin apteekeissa kuin päättäjien keskuudessa. Anjan tiimiä kannattaa tulla tapaamaan ja juttelemaan aiheista lisää.

Tavataanko? Syyskausi starttaa Oriola Road Show’n ja Kuntamarkkinoiden merkeissä

Oriola Road Show 3.–12.9. Jyväskylä, Oulu, Lappeenranta ja Kuopio

Varma syksyn merkki on jokavuotinen Oriola Road Show. Tapahtuma kerää kahdesti vuodessa yhteen lääkealan ja eläinlääkäriasemien ammattilaiset verkostoitumaan sekä syventämään ammattiosaamistaan mielenkiintoisille asiantuntijaluennoille. Anja on mukana jokaisella Road Show’n pysähdyspaikalla, tervetuloa keskustelemaan annosjakelun uusista tuulista!

Syksyllä 2019 Oriola Road Show’n pysähdyspaikat ovat keskittyneet Keski- ja Itä-Suomeen:
3.9. Jyväskylä
5.9. Oulu
11.9. Lappeenranta
12.9. Kuopio

Kuntamarkkinat 11.–12.9. Helsinki

Kunta-alan vaikuttajien vuoden tärkein tapahtuma, Kuntamarkkinat, järjestetään jälleen Helsingin Kuntatalolla syyskuun puolivälissä. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on luvassa asiantuntijoiden kiinnostavia seminaareja sekä eri alojen näytteilleasettajien tietoiskuja.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on erittäin ajankohtainen aihe, kun kunnat pohtivat ikäihmisten palveluiden laadukasta ja turvallista tuottamista sekä lääkehoidon kilpailutuksia. Kerromme mielellämme lisää siitä, millaista apua Anja voi tarjota haasteiden kanssa painivalle sosiaali- ja terveysalalle. Löydät meidät osastolta 5D. Tapaamisiin!

Kuntamarkkinoihin ja tapahtuman ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake