Potilaalle
14.9.2017

Anjan valikoimassa jo yli 700 eri valmistetta

Anjan valikoimassa jo yli 700 eri valmistetta

Käteviin annospusseihin voidaan pakata käytännössä lähes kaikki asiakkaan tarvitsemat tabletit ja kapselit.

Koneellinen annosjakelu helpottaa pitkäaikaislääkityn potilaan arkea monella eri tavalla. Yksi eduista on se, että samoihin annospusseihin voidaan käytännössä pussittaa lähes kaikki potilaan tarvitsemat tabletit ja kapselit. Tällä hetkellä Anjan valikoimaan kuuluu jo yli 700 eri valmistetta. Vaikka palvelu koskee ennen kaikkea reseptilääkkeitä, voidaan annospusseihin lisätä myös asiakkaan säännöllisesti käyttämät muut valmisteet kuten vitamiinit ja hivenaineet.

Ihan kaikkia tuotteita ei annospusseihin voida kuitenkaan pakata: lisättävien valmisteiden tulee olla tabletti- tai kapselimuodossa ja lisäksi lyhytaikaiset kuurilääkkeet kuten antibiootit eivät sovellu koneelliseen annosjakeluun. Annospussit toimitetaan asiakkaalle aina kahden viikon välein.

Kela ja Anja

Paitsi lääkkeistä myös Anja-palvelusta perittävästä palkkiosta on mahdollista saada Kela-korvausta. Korvauksen palkkiosta saa, jos potilas on täyttänyt 75 vuotta ja hänellä on annosjakelun alkaessa käytössä vähintään kuusi annosjakeluun soveltuvaa korvattavaa lääkettä. Kela ei voi maksaa korvausta annosjakelupalkkiosta kunnan järjestämän lääkejakelun piirissä oleville henkilöille. Lisätietoa annosjakelupalkkion korvauksesta Kelan verkkosivuilta: kela.fi


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake