14.4.2016

Anjalle edelläkävijyys on tekoja

Anjalle edelläkävijyys on tekoja

Toimitusjohtajan kirjoitus

Aloitin työni Anjan parissa lokakuun lopussa 2015. Vaikka ala ja asiakkaat ovat minulle entuudestaan tuttuja, olen saanut oppia ja kokea paljon uutta. Anja-palvelun takaa löytyy vahvaa ammattitaitoa ja vaikuttavaa insinööriosaamista – koneita ja tekniikkaa, joiden tarkkuutta voi vain ihailla sekä ammattilaisia, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella.

2000-luvun alkupuolella perustettu Anja on alansa pioneeri, joka tekee tehokasta ja luotettavaa annosjakelupalvelua apteekeille ja potilaille. Toivomme, että meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa aktiivisena ja alati kehittyvänä kumppanina myös tulevaisuudessa. Edelläkävijyys onkin Anjalle ennen kaikkea tekoja. Yksi keskeisimmistä toimista oli alkuvuonna 2016 uudistettu ilme. Näyttävä, kirkas vihreä edustaa kykyä uudistua ja henkii apteekkien luottamusta herättävästä tunnusväristä. Kehitämme myös yhteydenpitoa asiakkaisiimme panostamalla tapaamisiin sekä uusien ja vanhojen viestintäkanavien hyödyntämiseen, kuten uutiskirjeisiin, verkkosivuihimme ja kädessäsi olevaan lehteen. Toivomme etenkin Facebookin muodostuvan viestintäkanavaksi annosjakelupalvelua käyttävien potilaiden omaisille.

On ollut ilo huomata ihmisten puhuvan annosjakelusta Anjana, vaikkei heillä välttämättä Anja-palvelua olisi vielä käytössä. Jotta annosjakelu henkilöityisi Anjaan vielä jatkossakin, meidän on kyettävä palvelemaan potilaiden lisäksi teitä, apteekki- ja hoiva-alan ammattilaisia, parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelumme kivijalkoina ovat kaksi vahvaa elementtiä: laatu ja asiakaspalvelu. Voit lukea lehdestämme laatuun vaikuttavista tekijöistä, korkeasta laadunvalvonnastamme sekä apteekkien vastuufarmaseuttien työstä.

Kaunista kevättä toivottaen ja lujaa yhteistyötä edelleen rakentaen,

Jarkko Kiuru
Toimitusjohtaja

Jarkko Kiuru on Anja-palvelua tuottavan PharmaService Oy:n toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan proviisori ja työskennellyt aikaisemmin muun muassa Oriolassa.