Ammattilaiselle, Farmaseutille
22.2.2019

Ammattilainen: Tavataanko? Maaliskuussa messuillaan Helsingistä Ouluun!

Kevättalven viimeinen kuukausi on lumien sulamisen ja auringon aikaa, mutta sen lisäksi se on oivallinen kuukausi kohtaamisille! Maaliskuussa Anja reissaa Suomea Helsingistä Ouluun erilaisissa kiinnostavissa tapahtumissa.

Ammattilainen: Tavataanko? Maaliskuussa messuillaan Helsingistä Ouluun!

6.3. & 19.3. Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma, Tampere ja Oulu

Helmikuussa Helsingistä käynnistynyt Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma saa maalikuussa jatkoa Tampereella ja Oulussa. Tampereella keskiviikkona 6.3. järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen paikkaan vanhuspalveluiden parissa työskentelevät ammattilaiset. Tampere-talolla järjestetään samaan aikaa myös Sosiaalialan asiantuntijapäivät. Molemmat tapahtumat tarjoavat kattavan katsauksen terveydenhoitoalan kiinnostavimmista puheenaiheista. Tampereelta kiertue siirtyy Oulun Kaupunginteatteriin tiistaina 19.3. Anja on mukana molempien tapahtumien näyttelyissä. Vanhuspalvelut ovat parhaillaan haastavassa tilanteessa ja kerromme mielellämme, miten annosjakelu voi helpottaa alalla työskentelevien arkea ja resurssipulaa.

Tapahtumasta voit lukea lisää Anjan tammikuun Tavataanko? –blogista!

12.–28.3. Oriola Road Show, Turku, Helsinki, Tampere ja Vaasa

Tuttuun tapaan myös tänä vuonna kevät saapuu Oriola Road Show’n merkeissä! Kiertue yhdistää Suomen terveydenhoidon ammattilaisten verkoston kun apteekkien, sairaala-apteekkien sekä eläinlääkäriasemien ammattilaiset kokoontuvat yhteen. Kevään kiertueella asiantuntijaluennon teemana ovat tulehdukselliset suolistosairaudet ja niiden hoito. Kiertue käynnistyy Turusta 12.3., mistä se siirtyy Helsinkiin 21.3., Tampereelle 26.3. ja lopulta Vaasaan 28.3.

Lisää Oriola Road Show’sta voit lukea täältä.

16.3. Proviisoripäivä 2019, Helsinki

Maaliskuun puolivälissä järjestettävä Proviisoripäivä on farmasian alan ajankohtaisia aiheita käsittelevä koulutuspäivä, jonka yhteydessä on kattava lääkealan näyttely. Koulutuspäivä on suurin Suomessa pidettävä proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden täydennyskoulutus. Tänä vuonna Helsingin Arcadassa syvennytään teemaan Proviisori neuvottelijana. Päivän aikana perehdytään monipuolisesti siihen, millaisissa tilanteissa proviisori toimii neuvottelijana ja kuinka eri tilanteisiin kannattaa suhtautua. Anja auttaa apteekkeja esimerkiksi kilpailutuksissa, joten kerromme osastollamme mielellämme lisää, miten voimme olla neuvottelijan tukena!

Koko Proviisoripäivän ohjelman näet täältä.

Odotamme innolla uusia kohtaamisia ja keskusteluja annosjakelusta!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake