Farmaseutille
14.3.2019

Ammattilainen: Tutustu uuteen Anjasi-lehteen ja osallistu somistuskisaan!

Uunituore ammattilaisille suunnattu Anjasi-lehti on nyt luettavissa kokonaisuudessaan verkossa. Käy samalla osallistumassa Miten Anja näkyy teidän apteekissa? -somistuskisaan ja voita apteekkiin kapselikeitin!

Ammattilainen: Tutustu uuteen Anjasi-lehteen ja osallistu somistuskisaan!

Anjasi-lehti pureutuu lääkehoitoon

Uusi Anjasi-lehti on kolahtanut apteekkien postiluukuista ja on luettavissa myös Ammattilaisnetissä! Päivitimme hiukan lehden ulkomuotoa sekä tiivistimme julkaisutahtia, jotta pystymme pureutumaan entistä ajankohtaisemmin eri aiheisiin. Lehdestä löydät mielenkiintoisia haastatteluita sekä annosjakeluun liittyviä ajankohtaisia teemoja, kuten Anjan kevään tapahtumakalenterin sekä sote-alan teemakalenterin.

Pääsimme jututtamaan suuressa erityiskoulussa työskentelevää terveydenhoitajaa, joka kertoi työstään kehityshäiriöisten lasten parissa. Jutussa pohdittiin, millaista lääkkeitä käyttävän lapsen arki on. Samasta haastattelusta on julkaistu myös toinen juttu, johon pääset tutustumaan edellisessä blogissamme.

Huhtikuussa vietetään valtakunnallista Parkinson-viikkoa. Kävimme haastattelemassa neurologian dosentti Valtteri Kaasista, joka työskentelee erityisesti Parkinsonin taudin parissa. Tutustuimme Parkinsonin taudin lääkityksen ja siihen, miten apteekkialan ammattilaiset voivat helpottaa sairastuneen arkea.

Uuden Anjasi-lehden pääset lukemaan täältä.

 

Somistuskisassa kannattaa panostaa ja parantaa omia mahdollisuuksiaan!

Maaliskuussa julkaisimme useita uusia markkinointimateriaaleja apteekissa hyödynnettäväksi. Materiaaleja kannattaa käyttää somistuskisassa, jossa palkintona on kolme Dolce Gusto MiniMe -kapselikeitintä (yhden palkinnon arvo noin 50 €).

Lanseerasimme Anja-sesonkipaketin, johon kuuluu halsteri, banneri ja valmis julkaisu Facebookiin. Uudet materiaalit syventyvät erityisesti viikon päästä vietettävään Lääkehoidon päivään ja annosjakelun yhteydessä tehtävään lääkityksen tarkastuspalveluun.

Ammattilaisnetistä löydät Facebook-postauksia, jotka ovat julkaisuvalmiita apteekin omiin somekanaviin. Saat ladattua Ammattilaisnetistä kuvan ja tekstin julkaisuihin.

Päivitimme Ammattilaisnettiin uusia täytettäviä halstereita, joita apteekki voi hyödyntää esimerkiksi annosjakeluesittelyn yhteydessä.

 

Kustomoidut markkinointimateriaalit

Eikö bannerien joukosta löytynyt sopivaa? Kaipaatko erilaista halsteria tai esitettä? Teemme myös kustomoituja materiaaleja apteekeille, materiaaleja voi tilata Ammattilaisnetistä!

Kaikki materiaalit kannattaa ottaa käyttöön, sillä jokainen markkinointitoimenpide on oma arpalippunsa somistuskisassa. Mitä useampia markkinointitoimenpiteitä teette huhtikuun loppuun mennessä, sitä paremmat mahdollisuutenne ovat!

Osallistu somistuskisaan täällä.

Kaikki ladattavat materiaalit löydät Ammattilaisnetistä.


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake