Potilaalle
16.12.2018

Anjan askeleet jouluun: Ihastuta persoonallisilla lahjapaketeilla!

Jouluaattoon on enää reipas viikko! Monet ovat varmasti jo ostaneet joulun lahjat, seuraava urakka olisi lahjojen paketoinnissa. Katso videolta, miten Anja kääriytyy joulutunnelmiin sekä lue ideoita persoonallisiin paketteihin!

Kääri kauniisti

Perinteisesti lahjapaperista leikataan suorakaiteenmuotoinen pala, joka kääritään paketiksi. Kokeile alla olevaa niksiä ja saat käärittyä paketit helpommin – sekä säästät samalla lahjapaperia!

1. Leikkaa lahjapaperista neliön muotoinen kaistale. Kaistaleen ei tarvitse olla niin iso, että se peittaa koko paketin täysin.

2. Aseta lahjapaperi pöydälle niin, että yksi lahjapaperineliön kulma on sinua kohti. Aloita paketointi lahjan toiselta pitkältä sivulta. Nosta pitkän sivun kulma keskelle lahjaa ja teippaa se kiinni. Tee sama kahdelle lyhyellä sivulla olevalle kulmalle. Viimeisenä voit nostaa itseäsi vastakkaisella puolella olevan pitkän sivun kulman, taittaa sitä hieman ja asettaa koko paketin päälle. Teippaa koko komeus kasaan.

3. Käännä paketti, nyt sinulla on kaunis ja tiivis lahjapaketti, jonka voit koristella esimerkiksi erilaisilla nauhoilla. Kun lahjan paketoi näin, ei paketin kulmat hajoa helposti!

 

Koristele lahja saajan näköiseksi

Lahjapaketteja voi pienellä vaivalla koristella. Kaunis ja persoonallinen paketti tuo vielä enemmän iloa lahjansaajalle!

• Eläimellinen paketti – Kääri lahjat ruskeaan paperiin ja piirrä paketin päälle eläimen kasvot! Voit esimerkiksi piirtää pakettiin poron sarvet ja silmät ja liimata punaisesta pahvista nenän ja kielen. Koristeltu paketti kiinnittää taatusti huomion kuusen alla!

• Korvaa pakettikortti kuvalla – Tulosta lahjan saajan kuva ja liimaa se lahjapaketin päälle! Paketin saaja tunnistaa oman lahjansa, eikä turhien pakettikorttien kanssa tarvitse kikkailla.

• Havuilla tuoksua lahjaan – Käy juuri ennen paketin viemistä metsässä nappaamassa talteen kuivia havupuun oksia. Ujuta oksat pakettinarun alle tai aseta ne pakettinarun solmun alle. Lopputuloksena saat kauniin paketin, joka tuoksuu aivan joululta!

• Hyödynnä kierrätysmateriaaleja – Joululahjat voi kääriä esimerkiksi sanomalehteen tai vanhoihin aikakauslehden sivuihin. Sivut voi valita sopimaan lahjansaajalle, jolloin paketissa on entistä enemmän ajatusta mukana!

Paketoidaan joulu yhdessä!


Haluatko oman Anjan? Täytä uuden asiakkaan yhteydenottolomake